Gæstebog

Mange tak fordi du besøgte min hjemmeside. Jeg vil blive glad hvis du vil skrive en lille hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Hjertelig hilsen Gitte.
Skrevet af Nadia Thyssen, d. 07-10-2014
Vi har indtil videre haft vores dreng Andreas, hos Gitte i 1 1/2 år. At aflevere ham hver morgen, er en fryd. Andreas er altid glad og vi har aldrig oplevet en dreng, som ikke har lyst til at komme i dagpleje.

Gitte vægter nærvær og tryghed meget højt, hun er altid imødekommende og har tid til en snak, hvis der skulle være brug for det.

Kort sagt er vi enormt glade for at vi har fundet Gitte og vi vil til enhver tid anbefale Hjerterum til andre.
E-mail:
Skrevet af Rikkeline Nielsen, d. 27-02-2013
Nu er det ved at være Antons sidste dag hos dig:-( det er med en klump i halsen at vi siger tak for denne gang. Jeg har været yderst tilfreds og glade for at have min lille prins i din dagpleje. Du gør et fantastisk stykke arbejde Gitte. Jeg kan på det varmeste anbefale dig. Jeg ønsker dig og din familie alt godt i fremtidenen, vi vil komme til at savne jer. Tak for alt det gode du har givet.
E-mail:
Skrevet af Stefanir, d. 22-05-2012
Rico er blevet passet her siden Gitte startede, og når vi henter ham vil han slet ikke med hjem! Altid et dejligt hus med glæde og hygge om alle børn både når vi afleverer og henter :-D Kan jeg kun anbefale.
E-mail:
Skrevet af Tania Kehlet, d. 22-09-2011
Virkelig god hjemmeside du har fået lavet dig søde Gitte! Du skal nok blive booket op inden ret længe ;) De varmeste hilsner Tania Kehlet
E-mail:
Skrevet af Stefanie Sørensen, d. 12-09-2011
Min lille søn og jeg har i dag besøgt Gitte, og det er bare et så dejligt sted. Lige det sted man ikke har dårlig samittighed over at skulle aflevere sit barn til en hel dag! Omgivelser og Gitte selv er meget positive :-)
Skrevet af Faglærer / Hans Thomassen, d. 09-07-2011
Super hjemmeside, jeg er sikker på at du ikke vil være arbejdsfri ret længe når forældre til de børn du tilbyder pasning til læser om hvad du kan og vil.
Mine varmeste anbefalinger.
E-mail:
Skrevet af lise, d. 09-07-2011
Rigtig flot og overskuelig hjemmeside! Held og lykke som privatdagplejer :-)

Nyeste kommentarer

26.02 | 20:42

Lyder fantastisk!

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

12.01 | 17:51

Hej Gitte :)
Er der mulighed for at komme og besøge dig og dit "tilbud", og er der evt. mulighed for at få din mail?

Mvh. Jonathan og Kiri

21.06 | 11:28

Dejlige bevægende ord man kan forstå.

24.10 | 22:36

Hej Marlene.
Jeg har lært om de tre læringsrum på et 14 dags kursus, hvor de tre læringsrum var et af temaerne vi havde.
Kh Gitte